מתכון ללזניה טבעונית

(מתכון של זהר גל שהשתתפה בסדנת ניקוי הרעלים האחרונה)

לרוטב:

מקפיצים במחבת שום עם סלסלת פטריות
מוסיפים עלי תרד
מוסיפים קצת קרם קוקוס
מתבלים במלח

לגבינת קשיו:

כוס אגוזי קשיו (שהושרו לפחות שעתיים במים)
חצי כוס מים .
מלח לפי הטעם.
כפית חרדל.

אופן הכנה:

מרתיחים בסיר מים ומבשלים למצחה עלי לזניה מאורז חום.
שמים בתבנית עלי לזניה עליהם מהרוטב פטריות וגבינת קשיו, כשלוש שכבות עלים רוטב וגבינת קשיו.
שכבה אחרונה עם רוטב וגבינה מעל.
אופים בתנור 180 מעלות כחצי שעה עד שנראה מוצק.

בתאבון! תיהנו ושתפו

 

מתכון ללזניה טבעונית

על ידי אוכל ומתכונים

הרשמה לעדכונים:

Pin It on Pinterest

Share This