עוגת גבינה מקשיו עם אוכמניות של השף ניר לוי

שכבת בסיס:

כוס אגוזי מלך
כוס פתיתי קוקוס אורגנים
7 תמרי מג'הול
קורט מלח
כף שמן קוקוס
חצי כפית קינמון
לערבל במעבד מזון לעיסה דביקה ולשטח על תבנית.

שכבת הגבינה:

2 כוסות קשיו מושרים במים לפחות חצי שעה
2/3 כוס מייפל
3/4 כוס שמן קוקוס
חצי כפית מלח
כף תמצית וניל איכותית
1/3 כוס מיץ לימון סחוט
כוס אוכמניות יער כחולות
3/4 כוס מים

אופן הכנה:

לערבל את כל החומרים בבלנדר ולשפוך על השכבה הראשונה.
להקפיא ל-3 שעות – אפשר להוריד למקרר ולשמור כשבוע.

 

בתאבון! תיהנו ושתפו

 

עוגת גבינה מקשיו

על ידי אוכל ומתכונים

הרשמה לעדכונים:

Pin It on Pinterest

Share This