קרקרים משקדים ואגוזים

חומרים:

2 כוסות אגוזי מלך
2 כוסות פקאנים
2 כוסות שקדים
משרים בקערת מים לארבע שעות
שוטפים ומסננים
טוחנים במעבד מזון למרקם גס

להוסיף:

כוס שומשום מלא
כוס סילאן טיבעי
חצי כפית קינמון
כפית וניל
2 כפות שקדיה
מערבבים
משטחים על נייר אפייה בשתי תבניות
אופים ב-50 מעלות עם תנור פתוח כ 10 שעות
להפוך את הקרקרים
ולאפות כעוד שעתיים עד שמתייבש
למרוח מייפל טבעי עם מברשת סיליקון
לחתוך לריבועים ולשמור בצנצנת אטומה

בתאבון! תיהנו ושתפו

קרקרים משקדים ואגוזים

על ידי אוכל ומתכונים

הרשמה לעדכונים:

Pin It on Pinterest

Share This